Chakra Balance Massage 60 min 780 kr
Massagen utförs med våra egna utvalda ekologiska aroma-balmer för varje chakra. Ger kroppen en möjlighet att hela sig själv och lindra tex värk, migrän, trötthet mm. Efter kort läsning av dina chakran masseras hela kroppen, ansikte samt huvud. Olika tekniker blandas för att rena, balansera, stärka och öka flödet. Djup avslappning där du får landa mer på djupet inuti dig själv. Mer balans och flöde i kroppen som ger ökad livskraft, glädje och pigghet. Kroppen får tid att återhämta sig och föryngra sig själv på cellnivå. Du känner dig mentalt mer klar, utvilad & centrerad. Avslutas med rök från Palo Santo (heligt träd), en naturlig rökelse som man i Andiska Inka shamanismen använder för att rena själen.

The Crown 40 min 550 kr
En härligt avslappnande massage för ansikte och skalp. Här jobbar vi på 3e ögat och Kronchakrat för att lugna, balansera och sudda bort alla tecken på stress. Bra för dig som är mycket i tankarna och som har ”många bollar i luften”. Akupressurer, massage med våra egna utvalda ekologiska aroma-balmer och avslutas med kristaller på dina övre chakran & djupavslappning.

The Roots 40 min 550 kr
En grundande behandling för dina ”rötter”, benen och fötterna. Bra när du känner mycket oro, stress och obalans. Ett skönt fotbad med grundande kristaller och läkande oljor. Följs av massage & akupressurer på hela ben samt fötter för att öppna upp flödet och balansera polariteter. Du får under massagen hålla i balanserande meteroiter som enligt Inka traditionen balanserar feminin och maskulin energi. Vi masserar med vår egna läkande aroma-balm för RotchakratNirvana – Total Bliss 60 min 690 kr
Vår signatur massage som är enormt uppskattad! En djupgående helkropps massage med helheten i fokus som ger dig ett lugn på djupet. Olika tekniker från ursprungsläror blandas och ger dig en unik upplevelse. Cirkulationen ökar, muskelspänningar löses upp och kroppen kommer mer i balans. Här används en helt naturlig ekologisk olja och vår egna väldoftande aroma-balm för att lugna sinnet. Massagen avslutas med en kristall på 3e ögat, hjärtchakrat & magchakrat (våra 3 kraftcentrum) samt djupavslappning.

The Glow 60 min 750 kr
En upplevelse för ansikte, hals/nacke, dekolltage & skalp. Med naturens intelligens i form av helt naturliga örter, enzymer, probiotika och fruktextrakt väcker du den gråa, livlösa huden till en lyster som lyser upp stan! Rengöring, peeling, lång välgörande massage med akupressurer och läkande balmer. Vi balanserar ditt 3e öga i massagen som ger dig en rogivande, upplyftande känsla. Under mask får du en kristall på 3e ögat och hjärtat för en djupavslappning. Här ges även en arm- och handmassage. En lyster både på insida och utsida!

Heart Opening – Pure Joy 40 min 550 kr
En massage med fokus på hjärtchakrat och att öppna upp för livets flow och glädje. Vi jobbar även på spänningar runt axlar, nacke & hals. Balansering mellan hjärtat, halschakrat och 3e ögat. Att komma i harmoni och tillbaka in i din egna essence igen. Akupressurer, massage med våra egna utvalda ekologiska aroma-balmer och avslutas med kristaller på hjärtchakrat, halschakrat, 3e ögat & djupavslappning.