Healing, Inka Energi-Medicin

I Inka traditionen ser vi att vi alla är skaparna till vårt eget liv.
Desto högre medvetenhet desto mer kan du skapa och välja in bra saker.
De säger så vackert att vi människor inte blev ”utsparkade” ur Edens Lustgård som många har tolkat det som utan vi lever hela tiden i Lustgården. När vi tar på oss dessa ”nya glasögon” så ser att vi redan har allt vi behöver omkring oss och det räcker
till alla. Vi styrs då inte av vårt Ego och bara tänker tankegångar som ”vad får jag ut av det”. När livet flödar och du mår på topp så blir det naturligt att vilja GE. Ge av din unika talang, av dina passioner, snälla tankar osv.

Många av oss bär med oss sår och begränsande beteende strukturer från vårt förflutna som håller oss tillbaka från att leva i vår fulla potential. Det är som att vi inte kan se vårt högsta potential genom glasögonen från det förflutna. När vi för fram dessa, många gånger, omedvetna beteenden i ljuset och kan jobba bort alla gamla ”stories”, så får vi på oss nya glasögon att se på oss själva och världen med.
Härifrån och framåt, oavsett hur dina gamla stories har sett ut!

Vi har alla något unikt att dela med oss till världen. Ändå är det många som håller tillbaka sina drömmar och passioner pga rädslor, brist-tänk brist på egenvärde. Om alla ”städar ur sin egen garderob” först så kan vi tillsammans skapa en helt ny värld. En värld med mer mening, skratt, kärlek och fred. En värld där ALLT är möjligt!